Sidor

söndag 30 december 2012

Julklappskläder

Redan innan lilla E kom till världen i slutet av november hade jag sytt färdigt de flesta julklapparna, men tyvärr kunde jag ju inte visa bilder på dem i bloggen då. Nu är de flesta klapparna utdelade och öppnade (även om vi har några kvar att dela ut) så här kommer nu det första inlägget som handlar om lilla Ts julklappar.

Den här tröjan sydde jag av en stuvbit som följde med i ett hemligt tygpaket från JNY Design. Det är och har varit en väldig rusning efter det här tyget och tydligen sålde allt tyg slut inom en timme den första dagen på syfestivalen i höstas. Själv är jag inte så förtjust i trycket, men när lilla T fick se tyget sa hon "jag älskar den här" och då kunde hennes mamma inte låta bli att sy en tröja i det till sin älskling!

Stjärntyg från JNY Design, kantat med lila jersey från Stoff o Stil och mönster från Ottobre 1/2012.


Hennes nästa hemmasydda julklapp fick hon på annandagen när vi firade tillsammans med min släkt.
Lilla T har börjat bli ganska flickaktig av sig och vill gärna ha klänning och tofsar i håret, så därför var jag lite förutseende när jag köpte den här rosa sjärnvelouren från JNY Design på syfestivalen i höstas. Prinsesstyget kommer från Liandlo och mönstret på både klänningen och tightsen är mina egna.


Jag vill önska alla mina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! Vi ses igen 2013 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar