Sidor

fredag 8 november 2013

Nytt liv, nytt jobb

Jag har varit frånvarande i bloggvärlden en bra stund nu, vilket jag själv tycker är väldigt tråkigt men liksom det mesta som händer har även detta en förklaring. Jag vet inte om jag har talat om det tidigare, men jag och famljen har flyttat ner till en by i de småländska skogarna. Här har vi köpt ett jättemysigt hus för en bråkdel av priserna i Stockholm och med en trygghet som inte går att köpa för pengar.
Jag har även börjat arbeta igen efter mammaledigheten och tågpendlar till mitt nya jobb. Dessutom håller vi på att renovera för fullt. Så nej, det är inte konstigt att jag inte har prioriterat min blogg. Däremot har jag sytt en hel del, för det klarar jag mig inte utan!

Delar med mig av en bild på en sommarbody i ett av Liandlos finaste tyger. Tyvärr sydde jag den så sent på säsongen att den aldrig hann användas...


Dagens tips:
Dagens tips är att läsa dessa underbara blogginlägg om mönsterförändringar för dig med stor eller liten byst. Superbra beskrivet och en väldigt bra komplettering till mina egna inlägg om mönsterkonstruktion och mönsterförändringar.
http://sewyourboat.blogspot.se/2013/11/full-bust-adjustment-fba-tutorial-pa.html
http://sewyourboat.blogspot.se/2013/11/full-bust-adjustment-fba-for-plagg-utan.html


Nu säger jag tack och hej på en stund! Har en ensam-hemma-hela-helgen-långhelg så nu ska det sys!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar