Sidor

torsdag 26 februari 2015

Året som gått

Jag vill börja med tacka alla som har hört av sig till mig angående mitt förra inlägg, både med värmande ord och med sina egna berättelser. Stort tack till er alla och fortsätt kämpa på, alla ni som sitter i samma sits!

Jag har haft två stora hörnstenar i min terapi, förutom den professionella terapeutkontakten, och det har varit att träna och att sy och jag har sytt massor! Både till mig själv och till mina små döttrar, som dock inte är så små längre. Till min äldsta dotter syr jag numera storlek 116 eller 122!

Här är ett litet utkast av det senaste jag har sytt till barnen:Sommarklänning till yngsta dottern i tyg från Liandlo. Eget mönster


Julkläder till båda barnen. Tyget med änglarna kommer från JNY design och sicksacktyget från tygladan. Mudd från Stoff och Stil. Mönstren på tightsen, tröjan och tunikan är från Ottobre och kjolmönstret är mitt eget.Samma mönster som i bilden ovan och tygerna är köpta hos Tyglycka.

Superhjältetunika till min äldsta dotter som just nu bara ska ha klänning eller tunika. Tygerna kommer från Liandlo och mönster från Ottobre.3 kommentarer: