Sidor

tisdag 19 februari 2013

Massor av mössor + gratis frakt

Jag håller på att ta fram en ny modell på mössa. En mössa som går ner ordentligt över öronen och som går att knäppa under hakan i de mindre storlekarna. När jag höll på som bäst att konstruera, klippa, klistra och sy igår kväll, kom jag på att jag har obloggade bilder på alla mina julklappsmössor.


De två övre mössorna i stjärntyg från JNY Design är sydda i vuxenstorlek, och mössorna på raden under är sydda i storlek 1-2 år samt 2-4 år. Den rosa mössan gavs bort till lilla Ts bästis och tyget i den kommer från Ohlssons tyger. Prinsesstyget kommer från Liandlo. Alla mönster är mina egna.


Min mamma fick en likadan mössa som jag har. Den är stickad i M&K eco ull och mönstret är en något modifierad modell av mössan i mönster 08070, också från M&K. Det mönstret består av en mössa, pulsvärmare och en jättefin sjal som jag stickade till mig själv för två år sedan.


Vill du beställa en mössa? Just nu bjuder jag på frakten vid beställning av valfri trikåmössa. (Även denna modellen) Finns i storlek 6-12 månader, 1-2 år, 2-4 år samt vuxen. Båda modellerna kostar 165 kr oavsett storlek och går att få uppsydd i en mängd olika tyger. Maila för tygprover.
Erbjudandet gäller t.o.m 28 februari 2013.
Beställa gör du genom att skicka ett mail till eva-karin.hoglund@hotmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar