Sidor

torsdag 24 november 2011

Jackor

Puh!
Nu är allting klart inför julmarknaden på Uppsala slott som går av stapeln i helgen. I måndags kväll kom jag på att jag ville ha med mig två olika modeller av jackor som jag har gått och funderat på under en längre tid.

Sagt och gjort, i tisdags morse konstruerade jag ett helt nytt mönster från grunden som jag sydde upp under dagen. På kvällen provade jag passformen på lilla T och insåg att den satt jättebra! På första försöket! Det har aldrig hänt förut :)
Igår sydde jag upp den i ett annat, dyrare tyg och dessutom varmfodrade jag den med quiltat fodertyg så att den blir varm och skön i vinter.

Båda jackorna / kapporna är beställningsvara och går att få i flera olika färger, olika band och med liten ståkrage (som på den röda jackan ) eller rundkrage (som på den lila jackan).  Sys upp i storlek 92-110, kontakta mig för mer information!

Varmfodrad jacka / kappa i ullbouclé, quiltat innerfoder samt knappar från Ohlssons tyger. Band från KarinOttilia.

 Åhh, hoppas hoppas ingen propsar på att köpa den på marknaden trots att det är beställningsvara. Då kan lilla T kan ha den i vinter!


Jacka i manchester från Stof o Stil, knapp från gömmorna och band från KarinOttilia. Jackan har dold knäppning och stängs egentligen med tryckknappar. Den här modellen går även att få med dragkedja fram.

4 kommentarer:

 1. Jättefina kappor! Vad fint det är med enfärgat. Det är oftast väldigt mycket mönstrat, men det här var vilsamt och behagligt för ögonen!

  SvaraRadera
 2. Superfina! Jag gillar också enfärgade jackor! Hellre då med dekor som piffar upp.

  SvaraRadera
 3. Tack för de fina kommentarerna! :)

  SvaraRadera
 4. Superfina röda jackan som Albin bara älskar. Bäst att sommaren kommer så han kan använda sin jacka igen. Alltid lika bra kläder som man kan köpa genom dig!

  SvaraRadera