Sidor

onsdag 18 juli 2012

Äntligen tillbaka!

Efter en lång tids tystnad, har jag nu återvänt till bloggvärlden. Efter en tid av stress över flytten, uppackning av alla lådor, nytt jobb, ny stad och nytt dagis börjar jag äntligen landa lite. Jag har länge tänkt att jag ska skriva ett litet inlägg. Inget långt och krångligt inlägg med massa bilder och tips, men jag har inte haft någon inspiration. Inte förrän nu :)

Jag har trots allt sytt lite under den här tiden. Inte lika mycket som förr och inte lika frekvent, men det börjar sakteliga lossna även på den fronten och här är en bild på mitt senaste alster som jag sydde i går kväll när jag var ensam hemma med ett sovande barn.

Jag och några kollegor gjorde en sambeställning från Znok Design och Liandlo för någon vecka sedan och jag föll pladask för det här tyget från Znok. Helt och hållet min typ av färgställning! Underbar!
Den röda interlocken som jag har kantat med kommer från JNYdesign och mönstret på tunikan är från Stoff och Stil. Eftersom det inte är mitt eget mönster har jag valt att inte sätta någon märklapp i plagget.

För någon vecka sedan sydde jag även den här tunikan i samma mönster och med tyg från samma ställe:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar